Szövegdoboz: Szövegdoboz:

Vermes Miklós

Általános Iskola

 

Az Együttműködés Fejlesztése


Logikai Játékokkal
Iskolánk részese volt egy két éves Erasmus+ projektnek. A hat európai iskola – Ausztria, Belgium, Magyarország, Olaszország, Portugália és Spanyolország - programját az Európai Unió finanszírozta. Központjában az együttműködés és a Tehetségpont óriás logikai játékai álltak. Ezeket akartuk a környező iskolák után más európai általános iskolákkal is megosztani. Központjában az óriásjátékok és a csapatmunka állt. A találkozókon minden iskola bemutatta a saját fejlesztésű óriásjátékait, melyeket a vendég diákok és tanárok kipróbáltak, megtanultak és azt otthon megtanították társaiknak. A külföldi találkozókra 10 tanár és 16 diák utazott, de a programban közvetve, szinte az egész iskola részt vett.

Logic Games in Collaborative Education
Our school took part in a 2-year Erasmus+ project. The programme of the European Union’s six schools –Austria, Belgium, Hungary, Italy, Portugal and Spain – was funded by the European Union. In the centre there were the giant games and collaboration. In the meetings the host schools could show their own giant games, guest students and teachers could learn and try them, then taught the games at home. Ten teachers and 16 students took part in these meetings but almost everyone in the school worked on it.

 

VocabularyLGCE_2016-1-HU01-KA219-023004_1

BestPracticesLGCE_2016-1-HU01-KA219-023004_1

Collection of Logic Games LGCE_2016-1-HU01-KA219-023004_1

What can you see inBudapest

Visiting the Maths Museum of Eötvös Lóránd University

Vermes introduction

Talent Day

Summer Maths Camp

Teachers' Rubik Cube competition

Talent management in Vermes Miklós Primary School

Family Day

Enriching activities

Tehetségnap angol nyelven 2018.október

Archivum 2015

vissza

 

SZÓRAKOZÁS

Szabadidőnkben az angol életmóddal igyekeztünk ismerkedni csoporttársaink társaságában.

Természetesen gyakoroltuk a nyelvet is. Az angol mellett mindenki tanítgatta a másikat saját anyanyelve legfontosabb szavaira.

Ilyen alkalmakkor tudtuk még jobban megismerni a másikat.  Leginkább az országukról, munkájukról, az oktatási rendszerről beszélgettünk.

 

1214 Budapest    Tejút u.2.