Szövegdoboz: Szövegdoboz:

Vermes Miklós

Általános Iskola

 

Az Együttműködés Fejlesztése


Logikai Játékokkal
Iskolánk részese volt egy két éves Erasmus+ projektnek. A hat európai iskola – Ausztria, Belgium, Magyarország, Olaszország, Portugália és Spanyolország - programját az Európai Unió finanszírozta. Központjában az együttműködés és a Tehetségpont óriás logikai játékai álltak. Ezeket akartuk a környező iskolák után más európai általános iskolákkal is megosztani. Központjában az óriásjátékok és a csapatmunka állt. A találkozókon minden iskola bemutatta a saját fejlesztésű óriásjátékait, melyeket a vendég diákok és tanárok kipróbáltak, megtanultak és azt otthon megtanították társaiknak. A külföldi találkozókra 10 tanár és 16 diák utazott, de a programban közvetve, szinte az egész iskola részt vett.

Logic Games in Collaborative Education
Our school took part in a 2-year Erasmus+ project. The programme of the European Union’s six schools –Austria, Belgium, Hungary, Italy, Portugal and Spain – was funded by the European Union. In the centre there were the giant games and collaboration. In the meetings the host schools could show their own giant games, guest students and teachers could learn and try them, then taught the games at home. Ten teachers and 16 students took part in these meetings but almost everyone in the school worked on it.

 

Nemzetközi projekt találkozó Budapest

Belgium - SZAKMAI BESZÁMOLÓ

Vermes beszámoló - Ausztria - Erasmus+ KA2

Beszámoló Caserta

Beszámoló Portugália

Erasmus beszámoló - Úbeda, Spanyolország

 

 

Archivum 2015

vissza

 

SZÓRAKOZÁS

Szabadidőnkben az angol életmóddal igyekeztünk ismerkedni csoporttársaink társaságában.

Természetesen gyakoroltuk a nyelvet is. Az angol mellett mindenki tanítgatta a másikat saját anyanyelve legfontosabb szavaira.

Ilyen alkalmakkor tudtuk még jobban megismerni a másikat.  Leginkább az országukról, munkájukról, az oktatási rendszerről beszélgettünk.

 

1214 Budapest    Tejút u.2.